Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-016 10 68 ook voor vragen & hulp

uitvaartcentrum

Hilversum

Uitvaart in Hilversum

Als u een uitvaart in Hilversum moet regelen, zal u net iemand ontvallen zijn. Dat zijn van die momenten in ons leven waar we eigenlijk niet bij stil willen staan. Maar opeens sta je ervoor, en kun je er niet omheen. Voor het verwerken van verlies leert de ervaring dat een mooi, goed geregeld afscheid helpt. Hoe vreemd dat nu misschien klinkt. Een uitvaart waarbij het leven van de overleden dierbare met liefdevolle aandacht wordt herdacht en herinneringen gedeeld, geeft weer een nieuwe herinnering. Een waar u naderhand met een warm gevoel aan kunt terugdenken. Uitvaartcentrum24 helpt u daar graag persoonlijk en professioneel mee, en doet dat transparant.

Goed georganiseerde uitvaart in Hilversum

Een uitvaart kan maar één keer plaatsvinden. Dan moet alles vlekkeloos verlopen. Daar streeft Uitvaartcentrum24 elke keer weer naar. Elke uitvaart in Hilversum is maatwerk. Luisterend naar uw wensen, voelt uw persoonlijke uitvaartverzorger (meestal) precies aan wat u voor ogen heeft. Bespreek alles wat in u opkomt, er is meer mogelijk dan u wellicht denkt. U kunt bijvoorbeeld ook een andere uitvaartkist dan de nette standaardkist kiezen, kijk daarvoor eens op www.uitvaartkistwinkel.nl. Hier vindt u betaalbare kisten van topkwaliteit in allerlei kleuren, materialen en zelfs vormen. Uitvaartcentrum24 adviseert en ondersteunt u waar u wilt, altijd transparant over de kosten.

Woorden en muziek bij uitvaart in Hilversum

Vaak is de herinnering aan een uitvaart van iemand anders gekleurd door de gesproken woorden. De manier waarop nabestaanden hun dierbare voor de toehoorders weer even tot leven brengen. Het verdriet is duidelijk, maar de woorden kunnen dan toch troostend zijn.

Datzelfde geldt voor muziek. Muziek kan helend werken, zeker in tijden van verdriet. De muziek die paste bij de overledene, misschien zelfs vrolijke muziek, geven herinneringen meer kleur. En dat is waar het bij een uitvaart vooral om gaat. Het geleefde leven van een overleden dierbare eren en herdenken.

Consumpties bij een uitvaart in Hilversum

Bij een uitvaart in Hilversum is Uitvaartcentrum Hilversum de uitgelezen plek om een mooi afscheid te realiseren. Naast de rouwkamers is er ook een familiekamer waar u 24/7 terecht kunt in de dagen voor de uitvaart. In huiselijke omgeving waar koffie en thee aanwezig zijn. Op de dag van de uitvaart bieden de aula’s de mogelijkheid om een plechtigheid min of meer te combineren met de condoleance. Elke aula biedt de ruimte om stijlvol, maar toch ongedwongen met elkaar samen te zijn. Een omgeving waar iedereen op zijn eigen manier vorm kan geven aan het afscheid.

Bespreek uw wensen met Uitvaartcentrum24

Wat u ook voor ogen heeft hoe de uitvaart in Hilversum er naar uw idee uit moet zien, bespreek het. Er is vaak meer mogelijk dan u denkt. En met Uitvaartcentrum24 kunt u ook meer realiseren dan vaak elders het geval is. Ook als er een uitvaartverzekering is, bent u vrij in uw keuze. Wij kunnen een uitvaart voor u realiseren voor een eerlijke prijs.

Heeft u vragen over de mogelijkheden voor een uitvaart in Hilversum, of wilt u een overlijden melden? Neem gerust contact met ons op.

Uitvaartcentrum24 is 24/7 bereikbaar.
Bel 085-0161068 of mail info@uitvaartcentrumhilversum.nl.

First slide

Uitvaartcentrum Den Hull

First slide

Kleine aula

First slide

Ontvangstruimte