Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-016 10 68 ook voor vragen & hulp

uitvaartcentrum

Hilversum

Wat zijn de kosten van een uitvaart in Hilversum?

Elke keuze heeft invloed op de kosten van een uitvaart in Hilversum. Als u kiest voor het gebruik van een van de rouwkamers – waar bezoek op afspraak mogelijk is -, of voor een de familiekamer – waar u doorlopend toegang toe heeft -, dan worden de kosten van de uitvaart anders. Of als u ervoor kiest uw overleden naaste thuis te laten opbaren. Ook de keuze voor bloemen kunnen de kosten bepalen, kijk ook eens op www.heavenly-flowers.nl. En wist u dat elk crematorium en elke begraafplaats eigen tarieven hanteren? De keuze voor bijvoorbeeld de Noorder begraafplaats of begraafplaats/crematorium Zuiderhof, of de St.Barbara begraafplaats kan invloed op de kosten hebben. Met Uitvaartcentrum24 zult u wel altijd voor de uitvaart geïnformeerd zijn over de kosten van de uitvaart, ook al zal de begraafplaats een aparte nota sturen.

Wilt u een overlijden melden of wilt u vrijblijvend wat informatie over de kosten van een uitvaart in Uitvaartcentrum Hilversum? Bel Uitvaartcentrum24 op 085-0161068 of mail info@uitvaartcentrumhilversum.nl.

Wat kost een crematie in Hilversum?

In onderstaande pakketten staan drie varianten van een compleet verzorgde crematie in Hilversum. De diverse mogelijkheden, met de daarbij behorende kosten uitvaart in Hilversum. Mist u iets, of wilt u iets anders, dan kunt u dat altijd aangeven. Uw uitvaartleider van Uitvaartcentrum24 bespreekt dan de mogelijkheden en eventuele kosten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen.

Meer informatie

€ 2.999,-

crematie

Crematiepakket 1

  • Compleet verzorgde crematie.
  • Crematie vindt plaats buiten aanwezigheid van de nabestaanden.
Meer informatie

€ 3.599,-

crematie

Crematiepakket 2

  • Compleet verzorgde crematie.
  • Afscheid voor klein gezelschap in het crematorium.
Meer informatie

€ 4.895,-

crematie

Crematiepakket 3

  • Compleet verzorgde crematie.
  • Geheel verzorgde plechtigheid in de aula van het crematorium.

Wat kost een begrafenis in Hilversum?

Voor een compleet verzorgde begrafenis in Hilversum kunt u kiezen uit onderstaande twee varianten met bijbehorende kosten van een uitvaart in Hilversum. Uiteraard kunt u naar wens eventuele aanpassingen of toevoegingen aangeven. De nota voor het begraven, het grafrecht en eventueel onderhoud van het graf, krijgt u van de begraafplaats zelf. Uw uitvaartleider van Uitvaartcentrum24 bespreekt de mogelijkheden met u en ook de eventuele extra kosten. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Meer informatie

€ 2.499,-

begrafenis

Begrafenispakket 1

  • Geheel verzorgde begrafenis incl. klein/intiem moment van afscheid.
  • Levering van een nette uitvaartkist.
Meer informatie

€ 2.999,-

begrafenis

Begrafenispakket 2

  • Geheel verzorgde begrafenis incl. afscheidsplechtigheid.

  • Levering van een nette uitvaartkist.